четвер, 16 квітня 2015 р.

рецепт парфе

Ідея втілювати в життя найяскравіші кондитерські шедеври світового рівня, використовуючи тільки високоякісні і свіжі продукти - дуже гідний і гарний задум Кондитерського Дому Парфе, відповідний часу! 
І цю ідею кондитери щодня гідно втілюють в життя, роблячи наш світ Прекрасним!
Сьогодні ми познайомимося з рецептом від Кондитерського Дому Парфе (www.parfe.com.ua)
Отже, тобі знадобиться:
  • Сир маскарпоне - 250 грамів
  • Цукор - 150 грамів
  • Вершки кондитерські (від 36%) - 250 грамів
  • Ванільна паличка - 1 грам
  • Ягоди - 50 грамів
Як приготувати:
Збити міксером маскарпоне, цукор і зерна ванільної палички до однорідної маси.
В іншій ємності збити вершки до пишної маси.
Все акуратно з'єднати за допомогою силіконової лопатки до однорідної густої маси.
Розподілити по формах, виклавши в кожну ягоди. Поставити в холодильник на 2 години. 
От і все... Майже... Залишається тільки запалити свічки, запросити до столу кохану людину і... насолоджуватися досконалістю і красою щирих, довірчих, близьких стосунків і радувати одне одного чудовою кулінарною родзинкою! 
Приємного відпочинку!

Немає коментарів:

Дописати коментар