Джерело: shutterstock
Купувати вуличну шаурму, яку продають на кожному кроці - собі дорожче, а ось приготувати її самостійно вдома - це зовсім не складно.
Виходить дуже смачна страва. Спробуй!
Домашня шаурма з куркою
Тобі знадобиться:
- тонкий вірменський лаваш
- куряча грудка
- молода капуста
- червона салатна цибуля
- свіжі огірки
- помідори
- болгарський перець
- петрушка
- сметана
- білий винний оцет
- часниксіль, цукор, спеції за смакомрослинна
- олія
Як приготувати:
Спочатку приготуй соус, щоб він настоявся. Для цього змішай сметану, дрібно нарізану петрушку, пропущений через прес часник, сіль, перець і спеції.
Заздалегідь відвари куряче філе і обсмаж його на часниковому маслі.
Дрібно наріж червоний лук і замаринуй його з сіллю і цукром у винному оцті.
Приготуй: Томатний суп з м'ясними кульками
Наріж овочі.
Розклади лаваш, намасти його соусом і зверху виклади овочі.
Виклади курячу грудку.
Акуратно зверни щільно лаваш в трубочку і обсмаж на розпеченій сковороді гриль.
Подавай відразу ж!
Немає коментарів:
Дописати коментар