четвер, 16 квітня 2015 р.

Шаурма рецепт

Джерело: shutterstock
Купувати вуличну шаурму, яку продають на кожному кроці - собі дорожче, а ось приготувати її самостійно вдома - це зовсім не складно.
Виходить дуже смачна страва. Спробуй!
Домашня шаурма з куркою
Тобі знадобиться:
  • тонкий вірменський лаваш
  • куряча грудка
  • молода капуста
  • червона салатна цибуля
  • свіжі огірки
  • помідори
  • болгарський перець
  • петрушка
  • сметана
  • білий винний оцет
  • часниксіль, цукор, спеції за смакомрослинна
  • олія
Як приготувати:
Спочатку приготуй соус, щоб він настоявся. Для цього змішай сметану, дрібно нарізану петрушку, пропущений через прес часник, сіль, перець і спеції.
Заздалегідь відвари куряче філе і обсмаж його на часниковому маслі.
Дрібно наріж червоний лук і замаринуй його з сіллю і цукром у винному оцті.
Наріж овочі.
Розклади лаваш, намасти його соусом і зверху виклади овочі.
Виклади курячу грудку.
Акуратно зверни щільно лаваш в трубочку і обсмаж на розпеченій сковороді гриль.
Подавай відразу ж!

Немає коментарів:

Дописати коментар